Friday, April 13, 2007

Mudança

Doncs sí, per fi ha arribat el moment. Després d'un any i escaig vivint a Munic he trobat pis.
Ja us ho podeu imaginar, no ha sigut una tasca senzilla. A part de la competència que hi ha per aconseguir un pis com cal, el fet de viure submergida en els móns del Col·legi Espanyol no hi ha ajudat massa. Molt bona gent, bon ambient, festa quan vols, tranquil·litat quan et fa falta.. i un jardinet que ara que sembla que arriba l'estiu (avui el termòmetre marca 26 graus i els alemanyots ja han desenterrat les samarretes de tires!!) convida a disfrutar d'un esmorzar a l'aire lliure, o d'una super barbacoa com la que es presenta demà. Barbacoa de comiat perquè, finalment, deixo el cole.
El sentiment que m'envaeix ara? Una mica de nervis, masses canvis en pocs dies.
Un breu Kit-Kat.. pels que no ho sabeu. El dilluns deixo Multimission, el projecte en el que treballava. S'acaben els torns, controlar els satèl·lits, treballar nits i caps de setmanes. I començo a GATE. Tot un orgull per a mi. I tot un repte. Més endavant, quan tingui temps, faré un blog explicant com cal del que es tracta. Però en resum és com una petita simulació del que serà d'aquí uns anys una realitat. El Galileo. Amb GATE el que es pretèn és donar cobertura a una àrea molt propera a Munic, BerchTesgaden, mitjançant sis antenes, capaçes de simular els senyals que arribaran des dels satèl·lits. D'aquesta manera, tots aquells interessats en provar equips receptors de Galileo poden passejar-se, "previo pago de una módica cantidad", per la zona en qüestió i "jugar" una mica. Tanco el Kit kat eh??

Total, sentiments? nervis, emoció, una mica de tristesa per deixar el Cole enrere, i una alegria enorme, de començar una nova etapa a Munic. Viure'l d'una manera diferent. Veure'l des d'una altra perspectiva.

Bé. Aquest cap de setmana es presenta dur. Així que què millor que començar-lo anant a sopar fora?? ;) Imagino que aquest dies no seran massa productius, blogairement parlant. Però prometo mantenir-vos informats!

4 comments:

Anna said...

Molts ànims per la mudança!
Ens veiem d'aquí res, eh??

Per cert, tu ets la que vas en bici al davant o la de la moto i barret de palla tailandès? ;)

Muaks

Esther Fabrellas said...

Ei Sandra!
Moltes felicitats pels canvis i molta sort!!!

evita said...

xo quants dies portes d mudanCa tu, e??? actualitza ja petardillooo! i comunica al món la gran noticiaaa;D

mmm...i quan ens visitem tu i jo d nou?? fem qedada intermitja a la Frühlings dStuttgart?? vielleicht nächste Wochenende bin ich dabei!
muah*

Agnès peque said...

Preciosa!!Cm va tot? Nena, que a mi ja se m'acaba...snif, snif...
Estaría bé fer una escapadeta cap a les teves terres abans que marxi cap a Barna,no? Ja em dirás. Un petonet enoooooorme!!!!