Sunday, April 8, 2007

Jo Cola Cao.. i tu?

Quan convius amb molta gent de generacions semblants, com em passa a mi al Colegio Español, és inevitable que de tant en tant surti la pregunta del milió: "I tu que prefereixes, Colacao o Nesquik?" Com si aquest fos realment un fet diferencial i a través del qual es pogués fer una divisió clarament diferenciada de la societat.
La teva infantesa, creiem els pro-colacao, no pot ser la mateixa, sense aquells gots de llet fresca amb 'grumitos'. Sense els trucs per aconseguir que la llet amb cacao sortís amb espumeta,... mmm..

No és el mateix si a l'estiu no et veies obligat a obligar a ta mare a comprar el paquet, paquet ahorro que en deien, de 3 quilos, únicament i exclusiva per poder disfrutar de "l'invent-cao" de la temporada. La Baticao, la Coctelcao... a casa encara els guardem tots!

Avui, per fi, després d'un any a Munic, he pogut tornar a saborejar un bon Cola-Cao, amb 'grumitos', evidentment. Era el berenar típic de l'estiu, juntament amb una bona llesca de pa amb Nocilla. Però desgraciadament, a aquí, a Alemanya, el Cola Cao encara no ha arribat (esperat quatre dies, que quan els alemanyots el provin no se'n podran estar!!) i la Nocilla... bé.. hem de conviure amb sucedanis, com el Nesquik i la Nutella. Aquests l'estiu passat van servir per satisfer mínimament el meu mono. Però aquest any, finalment! he aconseguit enquibir un pot de Colacao a la maleta.
Ara sí senyors, aquest estiu serà un estiu com cal!

4 comments:

Anna said...

freaky!!!
si ara no et pots queixar de no tenir colacao, de què et queixaràs??

Sandra said...

jiji nus!! ara em queixare dels amics que no em venen a veure!! com ho veus??? :P jajaja
apa a disfrutar dels ultims dies nenes, que ja veig que heu portat molta marxa a sobre i sera difícil la tornada..

Ricard said...

Je,je,je...
El comitè de freaks li anuncia que aquest post encapsala la llista de post freaks del seu blog...

Un nivell freak 10 tb per a tu ;-)

Marc said...

Ben bo!! jajaj

Jo soc un clar supporter del Cola Cao a l'hivern, tot i q quan fa molta calor m'agrada posar llet gelada amb molt nesquik, i el deixes precipitar tot al fons com una capa i vas pinçant "xocolata" i llet, cullerada a cullerada com si fos sopa...mmmmmm!!!

I amb el colacao, la mateixa versio, pro en calent, q sino no arriba a caure al fons :P

apali, frikii!! :) Passat-ho b per Munic!

ptons!