Friday, April 25, 2008

München..

diuen que en pocs llocs passa el que passa a München.. al llarg del dia pots arribar a veure ploure, nevar, sortir el sol i tornar a ploure... 25 vegades!!
El temps és canviant.. i capritxós.. els vents decideixen sobtadament cambiar el seu rumb i ovlidar per un ratet el fred dels Alps per aportar una mica més "d'escalfor"... Tampoc és per emocionar-se . Que aquí tot just és Abril, i queda molt per a que arribi l'estiu.
Avui ha plogut, ha pedregat, ha tornat a ploure.. i poc a poc la negror del cel es va apartant i surt un solet magnific que il.lumina els papers blancs de sobre la taula.. i així no hi ha qui es concentri..
Una no pot evitar fer una ullada al calendari que tot just abans d'ahir vam penjar a la recent inaugurada oficina.. vaig ser la primera d'apuntar-hi les vacances!!
Això si que m'agrada d'aquest país(! o d'aquest Land: Bayern) i és que enganxem toootes les festes religioses i no religioses que puguin existir. Cosa que dóna sempre peu a una llarga i bonica combinació de ponts entre Maig i Juny depenent de l'any.
si tot va bé.. aquest mes de Maig no treballaré ni tres dies per setmana i Stuttgart, República Txeca, Girona i Luxemburg m'esperen :D
El sol continua reflectint-se ens els meus papers.. peró bé, és divendres, un petit esforç i a disfrutar del cap de setmana! :)

3 comments:

Anonymous said...

Hola!!
T´agrada viure a Munic? Jo en sóc una enamorada: hi he anat moltes vegades de vacances i em té el cor robat.
Fa temps que hi vius? Per a mi és la ciutat perfecta però de fet no hi he viscut ni treballat mai. Per això penso que la tinc idealitzada. Tu què creus?
Gràcies.

Esther Fabrellas said...

Vist això d'aquests magnífics ponts que hi ha per Munic potser seria hora de plantejar-se un canvi d'aires jejeje.

Si vens per Girona podem montar un soparet de nenes d'EGB!!!

Petons!

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.