Friday, April 25, 2008

München..

diuen que en pocs llocs passa el que passa a München.. al llarg del dia pots arribar a veure ploure, nevar, sortir el sol i tornar a ploure... 25 vegades!!
El temps és canviant.. i capritxós.. els vents decideixen sobtadament cambiar el seu rumb i ovlidar per un ratet el fred dels Alps per aportar una mica més "d'escalfor"... Tampoc és per emocionar-se . Que aquí tot just és Abril, i queda molt per a que arribi l'estiu.
Avui ha plogut, ha pedregat, ha tornat a ploure.. i poc a poc la negror del cel es va apartant i surt un solet magnific que il.lumina els papers blancs de sobre la taula.. i així no hi ha qui es concentri..
Una no pot evitar fer una ullada al calendari que tot just abans d'ahir vam penjar a la recent inaugurada oficina.. vaig ser la primera d'apuntar-hi les vacances!!
Això si que m'agrada d'aquest país(! o d'aquest Land: Bayern) i és que enganxem toootes les festes religioses i no religioses que puguin existir. Cosa que dóna sempre peu a una llarga i bonica combinació de ponts entre Maig i Juny depenent de l'any.
si tot va bé.. aquest mes de Maig no treballaré ni tres dies per setmana i Stuttgart, República Txeca, Girona i Luxemburg m'esperen :D
El sol continua reflectint-se ens els meus papers.. peró bé, és divendres, un petit esforç i a disfrutar del cap de setmana! :)

Wednesday, April 2, 2008

Useful vocabulary


Tot això i molt més pot sortir improvitzat durant un dinar amb dos espanyols, un americà, una canadenca, un australià i una francoanglesamauritana:

- Fregona -- Mocho -- Mop (der Mop)

- Mopa -- Mopa -- Duster Mop

- Escombra -- Escoba -- Broom -- (der Besen)

A vegades és una mica complicat fer-se entendre.. i més amb vocabulari que no estas acostumat a fer servir en anglés.. però és divertit!