Thursday, February 21, 2008

Fisuras

A veces, en tan sólo un segundo, parece que todo se desmonta.. planes imprevistos decapitan los previstos.. y de golpe te encuentras con una mano inmovilizada esperando una operación que te tendrá los próximos meses un poco quietecito.. Seguro que ahora parece que va a durar un siglo.


Pero sabes? después de estos meses vendrán muchos mas, y tu mano estará preparada para pillarlos al vuelo y moldearlos como mas le apetezca a ella ;)
Estoy segura que irá todo bien! 100% segura.
Un besazo enorme.

Friday, February 8, 2008

Atlantis sails into orbit with Columbus


ole ole!! per fi!
Ahir a la nit vam llancar el Columbus!! i ja està de camí..
Si tot va bé demà l'Atlantis farà el docking amb la ISS ("s'hi engantxarà") i el diumenge es començarà a connectar el Columbus a l'estació. Si tot surt com està planejat, el dilluns a la tarda la Nuria (germanetaaaa!!!) serà de les primeres (o la primera?? Nuria corregeix-me!) en enviar comands al Columbus!! per poder-ne activar les comunicacions :)
Quan tot estigui ben muntat els astronautes ja hi podran entrar! i és a partir de llavors que al DLR hi haurà feina de la bona!!
Enhorabona a tots els que han participat en el projecte tots aquests anys!! avui el meu jefe m'ha dit que el primer contracte de Columbus es va firmar el 1985!! 23 anys d'història! mein got!
Apa, i ara a mimir aviat, que demà volo cap a Girona, a fer una visiteta llampec!
i per cert, ja tinc internet a casa!!! :)

Thursday, February 7, 2008

..i ja hi tornem a ser..

Hoola!!
després de molt de temps torno a reaparèixer.. ja un cop superada la tornada a Munic, amb dos caps de setmana esquiant i un altre celebrant el carnaval a lo loco!!;) a veure si puc posar fotos..
I avui.. esperant de nou el llançament de Columbus.. si si, aquest encara no l'hem llançat!!
Les últimes noticies??

Fueling of Atlantis is nearing completion. The liquid hydrogen tank is in topping mode and the liquid oxygen tank is in the final stages of fast-fill.
Shuttle weather officer Kathy Winters says the showers associated with the approaching cold front are about 45 miles away. That front is expected to be directly over the Kennedy Space Center area at launch time this afternoon.
Clouds, rain and crosswinds are the main concerns for violating the launch weather rules this afternoon. The odds of acceptable conditions -- just 30 percent.


En resum, tot està verd per al llançament, lo únic que fa una mica la punyeta és el temps.. tenim tan sols un 30% de probabilitats de poder llancar .. ja que s'acosten tormentes a la zona del llançament.

De totes maneres, aquí tothom està preparat!!

a veure si avui ja si que si!! ;)